View all

Nit de Tots Sants

Tots Sants encara la tardor més moguda que ha conegut mai fins ara. Tenim nous vídeos, tenim una colla de sessions que poc a poc aniran veient la llum i tenim una festa.

Per parts: estrenem la sessió de Manel amb "Teresa Rampell", una cançó que a La Casa Murada pren una força inusitada. Ve l'amor i ve amb més nervi, amb més urgència.

Més sessions: fa poques setmanes ens vam tancar a La Casa Murada per gravar amb Mayte Martín, Pau Vallvé, Nueva Vulcano, Ariel Rot, Núria Graham i Sénior i el Cor Brutal. Els anirem descobrint aviat.

I per últim, la festa. El 30 d'octubre, a la sala Music Hall de Barcelona, celebrem La Nit de Tots Sants i presentem en concert tres dels artistes que han passat aquests mesos per La Casa Murada: el cantautor menorquí Leonmanso, el duet Nothing Places que lidera Emilio Sáiz i Capitán, una banda inèdita que inclou músics de Standstill, Love of Lesbian i Egon Soda. Aviat us els presentarem en vídeo. 

» Music Hall. 22:00
7€ / 10€
Cookies
Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí.